Læs nu løs

Begynder læsebog – lydret

169 sider

Kr. 250

Læs nu løs

“Læs nu løs – læsebogen” er den ultimative læsebog for begynderlæseren som skal have den bedste start til at bryde læsekoden. Lydret læsning der starter med ord på 1-2 bogstaver og gradvist slutter med ord helt op til 9 bogstaver.

176 farverige sider i hardcover med festlige historier om Ib, Bo, Ea og Pi og alle deres venner.

Læs nu mere løs

Læsebog med drilleord

188 sider

Kr. 250

Læs nu mere løs

“Læs nu mere løs” er en naturlig fortsættelse af den lydrette læsebog “Læs nu løs” og sangbogen af samme navn.

Ud over at være festlig, fornøjelig og farverig er “Læs nu mere løs” også en fonetisk nyskabelse. Trin for trin introduceres bl.a. de 120 mest brugte ord ved hjælp af ‘det hemmelige alfabet’ – altså alle de lyde i det danske sprog der ikke har deres eget bogstav.

Dette garanterer at alle børn lærer at læse, såfremt hver barn har mulighed for at arbejde med og færdiggøre én problematik ad gangen – og i sit eget tempo.

Igennem bogens 188 sider følger vi Bibis Læsebus og hele det persongalleri der følger med hende til Læsø – hvor alle jo, som navnet antyder, lan lære at læse.

Læs nu mere løs

Læsebog med drilleord

163 sider

Kr. 250

”Læs nu endnu mere løs” er en naturlig fortsættelse af læsebøgerne læs nu løs og læs nu mere løs.

Den følger således Alkalærs læsetrappe trin for trin. Vi er nu kommet til de næste store trin på Læsetrappen, nemlig konsonantskift og stumme bogstaver.

Tvillingeparret Liv og Lukas er taget på jordomrejse sammen med deres far og mor. Vi følger familien igennem et helt år på en rejse med fantastiske naturoplevelser, men også med skræmmende førstehåndsindtryk af de voldsomme klimaforandringer som verden står over for netop nu. En rejse hvor alle bliver klogere på sig selv og på hinanden – og efterlades med et stærkt ønske om at gøre noget før det er for sent.