Søde ord sangbogen

Kr. 250

Søde ord sangbogen

Søde ord sangbogen

Ud over de lydrette sange til hvert bogstav i alfabetet finder du også “Alfabetsangen”, ”Lydsangen” (med alfabetets lyde), “Vokalsangen” og “Konsonantklyngesangen” i “Sangbogen – søde ord”

I sangbogen er alle bevægelser til de tilhørende sanglege beskrevet. Sangbogen er mere end bare en ‘almindelig’ sangbog fordi den indeholder grundlaget for al læsning, nemlig bogstavernes lyde. Bogen er oplagt til værkstedsundervisning i indskolingen hvor børnene virkelig får lov til at ‘mærke’ de enkelte bogstaver.

Læs nu løs sangbogen

kr. 250

Læs nu løs sangbogen

Læs nu løs sangbog

Børn lærer bedre når de samtidig får lov til at være kreative og bruge deres krop. Sangene i denne sangbog appellerer derfor i høj grad til kroppen og lysten til at danse og bevæge sig.

Ud over det kreative element er langt de fleste sangtekster i denne sangbog 100% lydrette. Det vil sige at de er lette og logiske at læse og arbejde med. Teksterne er derfor ideelle for begynderlæseren, der har brug for faglig selvtillid fra den første spæde begyndelse – og som samtidig synes det er sjovt. Der er tekst til alle de lydrette sange i denne sangbog

“Læs nu løs – sangbogen” er samtidig en del af “Læs nu løs-serien”, men sangbogen med tekst og musik kan sagtens stå alene.

Udgivelsen er en af mange fantastiske lydrette bøger fra Alkalær.

• 15 seje sange til begynderlæseren der skal knække læsekoden.

• 13 af de 15 sange er 100% lydrette og derfor ideelt som selvtillid til begynderlæseren.

• Playlisten via QR-koderne indeholder 30 lydspor ialt.

• Alle sange er også indspillet i karaoke-udgave.